موضوعات
نویسندگان
مطالب پربازدید
پیوندها
درگاه پرداخت
تبلیغات
آخرین ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
![]() |
0 | 5 | yasaman78 |
![]() |
0 | 5 | yasaman78 |
![]() |
0 | 5 | yasaman78 |
![]() |
0 | 10 | behmodam |
![]() |
0 | 18 | pro100 |
![]() |
0 | 18 | asiaborjj |
![]() |
0 | 20 | sadrapolymer |
![]() |
5 | 208 | dizelchenerator |
این بار انجمن یکی ار قدرتمندترین نرم افزارهای تحلیل ، طراحی و ساخت مدارهای الکتریکی و الکترونیکی را به شما معرفی می کند. NI Circuit Design Suite که شامل دو هسته اصلی به نام های Multisim و Ultiboard می باشد. Multisim جهت طراحی و شبیه سازی مدارات می باشد که دارای محیط بسیار زیبا و هم چنین شبیه ساز قدرتمندی می باشد که اگر یک بار با آن کار کنید شیفته آن خواهید شد. هم چنین برای طراحی و ساخت PCB مدار خود می توانید از Ultiboard استفاده نمایید. خواهید دید که قدرت این نرم افزار در بعضی موارد خیلی بهتر از نرم افزارهای دیگری هم چون Orcad می باشد.
شما در Multisim قادر خواهید بود که از تجهیزات آزمایشگاهی قدرتمند آن مانند چند مدل اسیلوسکوپ و مولتی متر و … استفاده کنید و مدار طراحی شده خود را شبیه سازی کنید. سپس توسط Ultiboard می توانید PCB خود را بسازید. این نرم افزار تمامی امکانات را برای شما فراهم می آورد تا تمامی مراحل ساخت یک مدار را با آن انجام دهید و از آن لذت ببرید.
ابن نرم افزار در نسخه های قبل تر با نام EWB یا همان Electronic Work Bench توسط شرکت National Instrument یا همان NI ساخته شده است. این کمپانی نرم افزارهای بسیار قدرتمند دیگری همچون LabView را به بازار عرضه نموده است.
امکانات نرم فزار NI Circuit Design Suite Power Pro 12.0 :
- امکان استفاده آسان برای شبیه سازی مدار دارای ابزارهای نمونه سازی
- شبیه سازی مدار با نرم افزار قدرتمند NI Multisim
- طراحی با ابزار طراحی بصری و مقرون به صرفه به راحتی
- بهبود رفتار مدار با شبیه سازی تعاملی
- قابلیت تعامل یکپارچه و شبیه سازی موازی با نرم افزار ultiboard
- کاهش خطاهای طراحی با قابلیت های شبیه سازی آنالوگ
- اندازه گیری دقیق و شرح و تفسیر مدار با مقادیر متغییر
- پشتیبانی از طرح های گوناگون
- مدار های جادویی جدید و مدل های سازنده
- قدرتمند در آنالیز بهترین موارد
- گرافیک خوب طرح ها به انضمام قابلیت عکس برداری و ضبط کردن
- قابلیت پشتیبانی از هدایت باس
- پشتیبانی کامل از طرح های مرحله ای و سلسله وار
- آرشیو کاملی از مدارات و امکانات
دانلود در ادامه مطلب
ترانسفورماتور یکی از وسایل بسیار مهم تبدیل جریان و ولتاژ الکتریکی متناوب است ، که بر خلاف ماشین های الکتریکی که انرژی الکتریکی و مکانیکی را بهم تبدیل می کند ، ترانسفورماتور در نوع انرژی تغییری نمی دهد بلکه ولتاژ و جریان را با همان فرکانس جریان متناوب انتقال دهد ، بطوریکه انرژی ولتاژ پائین را تبدیل به همان انرژی بالاتر می نماید و همچنین جریان را از مقدار داده شده در یک مدار به جریانی با اندازه های متفاوت در مدار دیگر تبدیل کند .
ترانسفورماتورها بطور بسیار وسیعی در مدارهای وسایل الکترونیکی و مدارهاو دستگاههای خودکار یا اتوماتیک و راه اندازی موتورهای الکتریکی و تطبیق ولتاژ مورد نیاز جهت تغذیه مصرف کننده هایی از قبیل یکسو سازها و مبدل های جریان دائم به جریان متناوب ، شارژ کننده های باطری و ایجاد دستگاههای چندین فازه از دستگاههای دو فازه و سه فازه و در ارتباطات به منظور تطبیق امپدانس و همچنین در سیستم های قدرت به منظور بالا بردن ولتاژ برای انتقال اقتصادی قدرت یعنی پایین آوردن ولتاژ به مقادیر مورد نیاز بکار می رود. همچنین ترانسفورماتور یک وسیله بسیار ضروری در مدارهای اندازه گیری الکتریکی و در مدار های جوشکاری و کوره های الکتریکی است . بعنوان یک مجزا کننده مدار با ولتاژ زیاد از مدارهای با ولتاژ پایین و حذف کننده مولدهای مستقیم جریان در یک مدار دستگاه انرژی نیز بکار می رود .
مقاله پیش رو در ۹۸ صفحه به تشریح و توضیح ترانسفورماتورها و نحوه تولید و پیش نیازهای آن می پردازد و بطور کلی تولید ترانسفورماتور را از نظر اقتصادی بررسی میکند. سرفصل های اصلی این مقاله عبارتند از :
- ویژگیها و مشخصات فنی محصول
- کلیات
- اساس کارترانسفورماتور
- مشخصات فنی
- قطعات تشکیل دهنده محصول
- هسته ترانسفورماتور
- قرقره بوبین
- سیم پیچ ها
- مواد عایق
- مقدار فضای لازم
- استاندار جهانی محصول
دانلود در ادامه مطلب
آپ امپ (Op-AMP) یکی از پرکاربرد ترین المان های الکترونیکی در آزمایشگاه رشته برق است و آپ امپ های ۷۴۱ یکی از متداول ترین انواع تقویت کننده های عملیانی مورد استفاده دانشجویان می باشد . یکی از مشکلاتی که داشجویان ممکن است در طول آزمایش و یا پروزه های الکترویکی خود با آن مواجه شوند و مدار آنها به درستی کار نکند مشکلات مربوط به عدم کارایی آپ امپ می باشد . با توجه به این موضوع امروز مداری برای شما قرار داده ایم که توسط آن می توانید Op-AMP خود را تست کرده و از صحت آن اطمینان حاصل نمایید .
برای تست Op-AMP 741 کافی است آپ امپ را در سوکت مربوطه قرار داده و اگر LED روشن شد آپ امپ سالم است و گرنه چیپ خراب است . وظیفه آی سی TLE 2426 معروف به “Rail spliter”" در این مدار ایجاد منبع تغذیه متقارن می باشد OPA مشاهده شده در شکل همان آپ امپی است که می خواهیم تست شود در این مدار R1 ,R2 تقسیم کننده ولتاژ با ضریب ۰٫۵۵ را بر عهده دارند که اگر از پایانه منفی آپ امپ به این حد ولتاژ برسد آپ امپ عمل کرده و LED روشن می شود ذکر این نکته لازم است که اگر ولتاژ باتری مورد نظر که در حالت سالم بیش از ۹ ولت است کهنه باشد ممکن است مدار درست عمل نکند .
دانلود در ادامه مطلب
شامل 28 مقاله
دانلود در ادامه مطلب
این سیلابس در ترم های بعدی قابل تغییر می باشد
دانلود در ادامه مطلب
کتاب سیستم های کنترل خطی نوشته دکتر علی خاکی صدیق به درخواست گروه برق دانشگاه پیام نور تالیف گردیده شده است، در این کتاب اصول تحلیل و طراحی سیستم های کنترل به رشته تحریر در آمده است. مطالب کتاب در طی هفت فصل مستقل ارایه گردیده شده است، از ویژگی های بارز این کتاب خود آموز بودن آن است که با مثال های متعددی همراه است. سرفصل های این کتاب عبارتند از :
- آشنایی با سیستم های کنترل
- نمایش سیستم های کنترل خطی
- تحلیل عملکرد گذرا و ماندگار سیستم های کنترل
- مکان ریشه
- تحلیل پاسخ فرکانسی
- روش های جبران سازی سیستم های کنترل
- تحلیل و طراحی سیستم های کنترل در فضای حالت
دانلود در ادامه مطلب
Programmable Logic Controller یا کنترلگرهای منطقی برنامهپذیر، رایانه کنترلگر تک منظورهای است که به دلیل ویژگیهای خاصش بیشتر برای کنترل فرآیندهای مکانیکی یا صنعتی مانند خطوط تولید استفاده میشود. که دارای خصوصیات زیر است:
- برنامه پذیر است. یعنی رایانه است. اما یک رایانه ویژه برای منظوری ویژه
- PLC ست. یعنی با دانستن اصول ساده و پایهٔ منطق که پیشنیازی هم ندارد، میتوان اساس کار آن را درک و تحلیل کرد.
- PLC کنترلگر است. مانند مدار فرمان الکتریکی.
- PLC منطقی ست. برخلاف مدار فرمان الکتریکی.
مزیت های PLC نسبت به رایانه :
PLC برخلاف یک رایانهٔ عادی غیر صنعتی شامل خصوصیات زیر است:
- غبار
- رطوبت
- گرما و سرما
- نویز الکتریکی و نوسان برق
- برنامههای داده شده به PLC در حافظه آن ذخیره میشوند. PLC دو نوع حافظه دارد :موقت (که یا با یک باتری پشتیبانی شود) و دائم.
- برای انجام وظیفهٔ ویژه اش، امکان اتصال و کنترل ورودیها و خروجیهای زیادی را برای حسگرها و محرکهای متعدد و گوناگون دارد.
قابلیت خواندن و پردازش مقادیر و متغیرها. شامل:
- مقادیر لیمیت سوییچها
- متغییرهای آنالوگ (مانند مقادیر حسگرهای گرما و فشار)
- موقعیتها در سیستمهای موقعیتیاب را دارد.
قابلیت فعال نمودن دستگاههای خاص. شامل:
- موتورهای الکتریکی
- سیلندرهای پنوماتیکی یا هیدرولیکی
- رلههای مغناطیسی و سیمپیچها
- خروجیهای آنالوگ را فعال کند.
مزیت PLC نسبت به مدار فرمان :
- PLC جایگزین مناسب مدار فرمان الکتریکی ست. اما چون منطقی ست، بهتر است.
- کنترل منطقی از کنترلی ست که در آن صدور فرمانها نیازمند برآورده شدن تعدادی توابع و خواستهای منطقی باشد
سیگنال گسسته، سیگنالی است که به ازای تمامی مقادیر درمحور زمان رفتار پیوستهای ندارد. در واقع سیگنال گسسته تنها از حیث زمان محدودیت دارد، ولی از حیث مقدار محدودیتی ندارد. حالت خاصی از این سیگنال، سیگنال دیجیتال است که در کامپیوتر با این نوع سیگنال سر و کار داریم.
سیگنال دیجیتال علاوه بر اینکه در محور زمان گسسته میباشد مقادیری که سیگنال میتواند به خود اختصاص دهد نیز دارای محدودیت بوده و گسسته میباشد. در غالب موارد تمایز این دو نوع سیگنال چندان اهمیتی ندارد، چرا که هر دو عمدتاً سیگنال گسسته را بحث میکنند . برخلاف این سیگنالها سیگنال پیوسته نیز وجود دارد. سیگنال گسسته معمولاً از نمونهبرداری از یک سیگنال پیوسته حاصل میشود.
کتاب پردازش سیگنال های گسسته Discrete Time Signal Processing نوشته اپنهایم و رولند چافر یکی از مهمترین مراجع درس پردازش سیگنال های دیجیتال برای دانشجویان مهندسی برق می باشد . کتاب پیش رو مشتمل بر ۸۹۶ صفحه بوده و فصول زیر را شامل می شود :
- Introduction
- Discrete-Time Signal And Systems
- The Z-Transform
- Sampling Of Continuous-Time Signals
- Transform Analysis Of Linear Time-Invariant System
- Structures For Discrete-Time Systems
- Filter Design Techniques
- The Discrete Fourier Transform
- Computation Of The Discrete Fourier Transform
- Fourier Analysis Of Signals Using The Discrete Fourier Transform
- Discrete Hibert Transforms
- Random Signals
- Countinuous-Time Filters
سیستمهای مخابراتی شامل سه جزء اصلی است: فرستنده که اطلاعات را گرفته و آن را به سیگنال تبدیل میکند. کانال مخابراتی که سیگنال را حمل میکند، و گیرنده که سیگنال را دریافت نموده وآن را به اطلاعات قابل استفاده تبدیل میکند. معمولاً سیستمهای مخابراتی دو طرفه هستند، و یک دستگاه واحد، نقش فرستنده وگیرنده را ایفا میکند.
کتاب سیستم های مخابراتی کارلسون یکی از مهمترین و محبوب ترین مراجع برای درس مدارات مخابراتی رشته برق می باشد که اکثر اساتید برای تدریس این کتاب را به عنوان مرجع تدریس خود انتخاب می کنند .
کتاب سیستم های مخابراتی Communication Systems نوشته A. Bruce Carlson ، Paul B. Crilly و Janet C. Rutledge که به سیستم های مخابراتی کارلسون معروف می باشد به معرفی سیگنال ها و نویز ها در مدارات مخابراتی الکترونیکی می پردازد . ویرایش چهارم کتاب سیستم های مخابراتی کارلسون مشتمل بر ۸۵۳ بصورت اسکن شده به زبان انگلیسی می باشد که میتوانید آن را به رایگان و با لینک مستقیم از وب سایت مهندس یار دریافت نمایید .
با توجه به اینکه بسیاری از دانشجویان و اساتید این درس نیاز مبرم به حل المسائل این کتاب دارند و همیشه تمرین و حل مسائل مختلف در هر درسی سبب تسلط و احاطه کامل بر آن می شود حل المسائل کتاب سیستم های مخابراتی کارلسون را نیز برای شما به رایگان قرار داده ایم تا استفاده کافی را از این کتاب ارزشمند ببرید . حل تمرین کتاب سیستم های مخابراتی کارلسون مشتمل بر ۳۰۰ صفحه می باشد که به حل تمرین های کتاب اصلی بصورت کاملاً تشریحی پرداخته است .
سرفصل های اصلی کتاب سیستم های مخابراتی کارلسون به شرح زیر است :
- Introduction
- Signals and Spectra
- Signal Transmission and Filterings
- Linear CW Modulation
- Exponential CW Modulation
- Sampling and Pulse Modulation
- Analog Communication Systems
- Probability and Random Variables
- Random Signals and Noise
- Noise in Analog Modulation
- Baseband Digita Transmission
- Digitization Techniques for Analog
- Channel Coding and Encrypting
- Bandpass Digita Transmission
- Spread Spectrum Systems
- Information and Detection
در این مقاله مصور برای لحیم کاری AVR های SMD با هویه، روشی پیشنهاد شده است.
دانلود در ادامه مطلب
فرا رسیدن روز دانشجو، روز تأکید بر مطالبات عدالت جویانه دانشجویان باایمان و حق طلب،
بر شما دانشجویان فهیم ایران اسلامی فرخنده باد
شرح واقعه16 آذر در ادامه مطلب
جزوات آموزش زبان C در نگاه کلی به بررسی زبان c و برخی نکته های مهم آن می پردازد . از جمله تاریخچه کوتاه از نحوه پیدایش این زبان و ویژگی های آن از چکیده های اولیه این مقاله می باشد . همچنین در ادامه مباحث آموزشی خود با هدف های رفتاری از جمله آشنایی با کاراکترهای زبان c همراه با ویژگی های آن نیز پرداخته می شود به گونه ای که با ادامه آموزش این جزوه باید دانشجو بتواند متغیر ها را شناسایی کرده و قسمت های مختلف یک برنامه نویسی را شرح دهد .
از جمله خصوصیات زبان برنامه نویسی C :
- تاثیر گذارترین زبان برنامه نویسی در دنیای کامپیوتر است.
- یک زبان برنامه نویسی سطح میانی است.
- یک زبان ساخت یافته و قابل حمل است.
- دارای سرعت، قدرت و انعطاف پذیری بالایی است و هیچ محدودیتی را برای برنامه نویس به وجود نمی آورد.
- زبان برنامه نویسی سیستم است.
- زبان کوچکی است و تعداد کلمات کلیدی آن انگشت شمار است.
- نسبت به حروف حساس است و تمام کلمات کلیدی این زبان با حروف کوچک نوشته میشوند.
- در محیطهای توسعه دهنده مجتمع (Integrated Development Envoirements) صورت میگیرد.
در اوایل دهه ۱۹۷۰ میلادی، «دنیس ریچی» در آزمایشگاه کمپانی بل زبان C را برای برنامهنویسی سیستمها طراحی کرد. این زبان از دو زبان پیشین به نامهای BCPL و B منتج شده است که این دو نیز در همین آزمایشگاه نوشته شدند. زبان C تا سال ۱۹۷۸ منحصر به استفاده در همین آزمایشگاه بود تا اینکه «ریچی» و «کرنیه» نسخة نهایی این زبان را منتشر کردند.
C زبانی است همه منظوره، ساخت یافته سطح بالا (مانند زبان پاسکال و فورترن) و انعطافپذیر که برخی از خصوصیات زبان های سطح پایین را نیز که معمولاً در اسمبلی یا زبان ماشین موجود است داراست.
دانلود در ادامه مطلب
این مدار دارای دو ورودی می باشد : یک ورودی که داری ولتاژ 10 ولت DC می باشد
جهت تغذیه المان ها به مدار ورودی مدار داده می شود. در ورودی این ولتاژ یک پل دیود
جهت یکسو کردن ولتاژ ورودی باشد تا ولتاژ تثبیت شده به مدار داده شود. این ولتاژ بعد از
پل دیود وارد رگولاتور 7805 می شود که خروجی آن 5 ولت DC تثبیت شده است وارد می
شود و از این ولتاژ جهت تغذیه ی کلی المان ها از جمله LCD و IC برنامه نویسی شده
LCD و ای سی OP-AMP می باشد. ورودی دیگر این مدار خروجی لودسل می باشد
وقتی روی لودسل فشار وارد می شود، باعث ایجاد تغییرات مقاومتی در داخل لودسل می
شود و این تغییرات توسط چهار تا استرین گیج به ولتاژ خیلی ضعیفی در حدود میلی ولت
تبدیل می شود.
این پروژه توسط آقای هوشمند خانی از دانشجویان دانشکده طراحی و ساخته شده
دانلود در ادامه مطلب
کلمه USB محفف عبارت Universal Serial Bus بوده و پورتی است برای نصب ابزارهای جانبی به کامپیوتر که بصورت اکسترنال طراحی شده اند . نبود یک پورت با سرعت بالا و عدم امکان اتصال همزمان چندین دستگاه جانبی به یک pc مهمترین دلیل برای طراحی USB به شمار می رود .
مزایای استفاده از پورت USB :
- تنظیم اتوماتیک
- عدم نیاز به تنظیمات توسط کاربر
- راحتی اتصال
- کابل های یکسان
- عدم نیاز به منبع تغذیه جانبی
- سرعت
- امنیت اطلاعات
- هزینه کم
- مصرف انرژی کمتر
مقاله آشنایی با پورت USB مشتمل بر ۱۴ صفحه بوده که به کوشش امین شیخ نجدی تهیه شده است و موضوعاتی از قبیل تاریخچه USB ، مزایا ، محدودیت های USB ، ساختار و روش انتقال اطلاعات ، معرفی تراشه FT232BM که مبدل USB به سریال می باشد به همراه دیتاشیت آن و . . . را به صورت کاملا ساده مورد بررسی قرار می دهد .
برای دانلود به ادامه مطلب مراجعه فرمایید
ESS یا Electromechanical Systems Simulator نرم افزاریست جهت طراحی و تجزیه تحلیل سیستم های کنترل الکترومکانیکی. از این سیستم ها برای کنترل فرآیند ماشین ها به وفور استفاده می شود . با کمک ESS می توانید مدارات فرمان خود را به سادگی هرچه تمامتر طراحی و پیاده سازی و شبیه سازی نمایید .
برای یادگیری این نرم افزار ساده و سیک نیر می تواند از Help نرم افزار استفاده نمایید . برای این کار کافیست وارد منوی Help شده و بر روی گزینه Tutorial کلیک نمایید . این قسمت از چند تکه ویدئوی آموزشی کوتاه تشکیل شده است که راهنمای استفاده از نرم افزار به شمار می آید .
برای دانلود به ادامه مطلب بروید
این مدار با دو میکرو کنترلر ATMEGA 8، دو LCD کاراکتری ۴*۱۶ و یک ماژول فرستنده و گیرنده RF به شماره های RLP 434A و TLP 434A که در باند فرکانسی MHz 315 کار می کنند ساخته شده است. (توضیحات تکمیلی و دیتاشیت در خصوص این ماژول ها در داخل مطلب قرار داده شده است.) همچنین از آی سی فرستنده PT2262 و گیرنده PT2272-XY که از رایج ترین ریموت کنترلرهای شرکت PTC می باشند در ساخت آن بهره گرفته شده است.
توضیحاتی در خصوص آی سی PT2262 و PT2272:
آی سی PT2262 فرستنده انحصاری آی سی PT2272 است، بدین معنی که برای دیگر آی سی های گیرنده از همین شرکت نمی توان از PT2262 استفاده کرد و عکس این موضوع نیز صادق است. این آی سی ها از تکنولوژی CMOS می باشند و محدوده ولتاژ کاری آنها از ۳ تا ۱۵ ولت می باشد. هر دو ۱۸ پایه می باشند و می توانند تا حداکثر ۱۲ پایه و حداقل ۶ پایه برای آدرس داشته باشند. (در PT2262 ـ ۶ پایه به صورت مشترک بین آدرس و دیتا می باشد. پایه های آدرس سه حالته می باشند. (زمین، مثبت و هوا). برای برقراری ارتباط بین PT2262 و PT2272 لازم است پایه های آدرس PT2272 وضعیت پایه های آدرس PT2262 را داشته باشد. در آی سی X , PT2272-XY می تواند MOMENTARY)M) یا LACH)L) باشد. در نوع M دیتای دریافتی تا زمانی که بین فرستنده و گیرنده ارتباط برقرار است، وجود دارد. اما در نوع L تا برقراری ارتباط بعدی دیتا در پایه های مربوطه باقی خواهد ماند. Y نیز می تواند بین ۲ تا ۶ باشد که نشان دهندهٔ پایه های اختصاص یافته برای ارسال دیتا می باشد.
برای اینکه فرستنده و گیرنده کار بکنند باید آدرس فرستنده و گیرنده یکی باشد. لازم به ذکر است که آی سی فرستنده PT2262 می تواند اطلاعات ۴ بیتی و هم اطلاعات ۶ بیتی ارسال کند.
آی سی های فرستنده و گیرنده دارای اسیلاتور داخلی هستند و بین ۲ پایه ی OCS1 و OCS2 باید طبق نمودار داده شده در دیتا شیت آن ها مقاومت مناسب قرار داد.
در آی سی فرستنده PT2262 اطلاعات آدرس و دیتای از پایه ۱۷ که با نام DATA OUT مشخص شده خارج می شود. زمانی که در فرستنده اطلاعات ۴ بیتی در ورودی قرار گرفت برای ارسال باید یک لحظه پایه ۱۴ که با نام TE مشخص شده است را به منفی وصل کرد تا اطلاعات ارسال شود.
درآی سی گیرنده پایه ای که اطلاعات را دریافت می کند پایه ۱۴ می باشد که با نام DATA IN مشخص شده است و زمانی که اطلاعات دریافت شد پایه ۱۷ که با نام VT مشخص شده است یک منطقی می شود که با وصل کردن یک LED به این پایه می توان از دریافت اطلاعات با خبر شد.
طرز کار پروژه ارسال SMS با ماژول RF به این نحو است که با استفاده از ماژول های RF، متنی را که توسط کیبرد وارد می کنید و روی LCD نمایش پیدا می کند را به یک گیرنده دیگر ارسال می کند که مجددا بر روی یک LCD نمایش داده می شود. برد تقریبی این فرستنده گیرنده حدود ۲ الی ۳ کیلومتر است که البته به شرایط محیطی وابستگی زیادی دارد.
دانلود در ادامه مطلب
عملکرد سیستم کنترل دستگاه های الکتریکی با خطوط تلفن توسط میکروکنترلر AVR بدین صورت است که با زدن یک کلید از صفحه کلید گوشی تلفن می توانیم یک وسیله را در جایی دیگر تحت کنترل خود دراوریم . پس از برقراری تماس با ارسال پالس هایی توسط گوشی تلفن وسیله مورد نظر روشن یا خاموش خواهد شد . عملکرد اصلی این دستگاه توسط میکرو کنترلر انجام خواهد شد . از جمله دریافت و آشکار سازی زنگ تلفن که بلافاصله بعد از این عمل دستورات بعدی به ترتیب توسط میکرو کنترلر دریافت و عکس العمل های لازم صورت می پذیرد .
دانلود در ادامه مطلب
اثیر فن آوری دیجیتال در صنعت امنیت به طور چشم گیری رو به توسعه است و در این راستا دوربین های مدار بسته دیجیتال از اهمیت بیشماری بر خوردار شده اند، که مباحثی تازه را در این صنعت مطرح و به چالش می کشانند.
کتاب دوربین های مدار بسته دیجیتال Digital CCTV نوشته Emily Harwood در ۳۲۶ صفحه می باشد. در این کتاب ضمن معرفی اصطلاحات و کلمات تخصصی و تاریخچه این صنعت به ارائه اطلاعات عملی در مورد چگونگی کار دوربین های دیجیتال، چگونگی ذخیره سازی و انتقال، و آنچه انتظار می رود از تجهیزات ویدئویی دیجیتال در سیستم های دوربین مدار بسته مدرن شرح داده می شود.
دانلود در ادامه مطلب