تبلیغات در اینترنتclose
وقت سفارت کانادا
زمان جاری : دوشنبه 28 مرداد 1398 - 2:34 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :





http://up.wepatogh.ir/ads/26.wepatogh.ir.gif


تعداد بازدید 427
نویسنده پیام
parmiz آفلاین



ارسال‌ها : 5
عضویت: 14 /12 /1395
تشکر شده : 20
وقت سفارت کانادا



ویزای کانادا به 3 گروه تقسیم می شود :

دسته اول : ویزای تک ورود  (single)،

دسته دوم : ویزای چند بار ورود  (multiple)، 

دسته سوم : ویزای 5 ساله  (super-visa).

درخواست آنلاین: 

جهت درخواست ویزا شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر
دارالترجمه رسمی (تایید دادگستری الزامی است) آماده  کرده و سپس نسبت به
درخواست آنلاین اقدام نماید. برای آگاهی از مدارک مورد نیاز، شما میتوانید
به آژانس آنامهرپرواز مراجعه کنید. همکاران متخصص در این زمینه، با پرکردن
پرسشنامه آنلاین، برای شما چک لیستی از مدارک تهیه خواهند کرد که البته این
چک لیست، بسته به شرایط شغلی و ... متقاضی، متفاوت خواهد بود. بنابراین
بهتر است که خود بدون اطلاع دقیق از قوانین سفارت اقدام به تهیه چک لیست
نفرمایید. چرا که این امر موجب ارائه مدارک اشتباه به سفارت و در نتیجه رد
درخواست ویزای متقاضی خواهد شد. 

پس از تهیه چک لیست، می بایست اسکن تمامی مدارک را به همراه فرمهای درخواست
ویزا به صورت آنلاین برای سفارت کانادا ارسال نموده و بابت آن رسید دریافت
کنید. نکته ای که در مورد فرمهای درخواست ویزا بسیار حائز اهمیت می باشد
این است که تمامی صفحات این فرم دارای کد می باشند. وجود اختلاف در کد این
صفحات با یکدیگر، موجب رد درخواست ویزای شما عزیزان خواهد شد. بنابراین
نهایت دقت را در پر کردن فرمها مبذول بفرمایید. (خدماتی از قبیل پر کردن
فرمهای سفارت کانادا، توسط همکاران ما در آژانس آنامهرپرواز، به شما عزیزان
ارائه می گردد.)  پس از ثبت درخواست و پرداخت هزینه های تعیین شده به
سفارت کانادا، نامه ای مبنی بر اینکه متقاضی مجاز به مراجعه به Visa
Application Center کانادا، جهت انگشت نگاری می باشد، صادر میشود.  با توجه
به قانون جدید انگشت نگاری، حضور فرد الزامی است. 

در مرحله ی بعد، می بایست جهت تعیین وقت، در نزدیکترین Visa Application
Center اقدام نمود. توجه داشته باشید که اینکار تنها تا سی روز پس از ثبت
درخواست امکانپذیر بوده و دیرتر از آن سفارت به هیچ وجه به شما وقتی نخواهد
داد.

تنها پس از انجام انگشت نگاری است که درخواست متقاضی به طور کامل در سفارت
ثبت می گردد و مراحل رسیدگی به پرونده او آغاز میگردد. این پروسه بین 4
هفته تا 6 ماه به طول می انجامد.  پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد
پیگیری (Tracking ID) دریافت می کند که از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی
خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت (VAC) پیگیری کند.
پس از اعلام سفارت مبنی بر صدور ویزا، متقاضی می بایست پاسپورت خود را،
شخصا و یا توسط نماینده ای که از جانب او وکالت دارد، به همان Visa
application center که در آن انگشت نگاری انجام پذیرفته برده و ویزای خود
را دریافت کند. آژانس آنامهرپرواز آماده همکاری برای پیکاپ ویزای شما
عزیزان خواهد بود.

انگشت نگاری جهت اخذ ویزای کانادا:

برای اتمام درخواست ویزای کانادا و ثبت آن در سفارت انگشت نگاری الزامی
است. در حالتی که متقاضی درخواست خود را به صورت آنلاین ثبت می کند تا 30
روز مهلت دارد که به یکی از شعب VAC در آنکارا، استانبول یا ابوظبی مراجعه
کند. در غیراینصورت درخواست او باطل می شود و هزینه ی پرداخت شده برگردانده
نمی شود.   به این نکته ی بسیار مهم توجه داشته باشید که تا زمانیکه انگشت
نگاری انجام نشود ثبت نام تکمیل نشده و درخواست ویزا تحت بررسی قرار نمی
گیرد. 

هزینه در نظر گرفته شده برای  ثبت نام ویزا:

هزینه ویزا : 100 دلار  + هزینه انگشت نگاری : 85 دلار + 300 هزار تومان
بابت تهیه چک لیست، پر کردن تمامی فرمهای سفارت ، ارسال مدارک به سفارت
کانادا، واریز هزینه های تعیین شده به حساب سفارت و مشاوره در زمینه جمع
آوری مدارک و ...

در ثبت نام آنلاین هزینه انگشت نگاری به ازای هر خانواده 170 دلار می باشد و
انفرادی محاسبه نمی شود. به طور مثال برای یک خانواده 3 نفری 470 دلار
پرداخت می شود که 300  دلار آن بابت ویزا و 170 دلار بابت انگشت نگاری
است. 

چک لیست مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی single  (شش ماهه)، multiple  (دو سال)



همانطور که قبلا گفته شد، مدارک هر نفر بسته به شرایط شغلی و نوع ویزای درخواستی، متفاوت می باشد. اما در
وقت سفارت کانادا اینجا سعی کردیم فهرستی از مدارکی که در اکثر موارد، بین تمامی متقاضیان مشترک می باشد، تهیه کنیم:

کپی تمام صفحات پاسپورت

ترجمه شناسنامه

نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه

مانده حساب بانکی با حداقل 45 – 50 میلیون تومان 

تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا (IMM5257E  - application form) 

تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی (  IMM5645E - family information)

یک قطعه عکس 3.5 * 4.5

ارائه ی ترجمه سند ملکی

ارائه ی ترجمه مدرک شغلی (برای صاحبین مشاغل جواز کسب لازم است، اما برای
کارمندان نامه ی اشتغال به کار و فیش حقوقی باید ارائه شود. )

ارائه مدارک مالیاتی و بیمه 

رزرو هتل و بلیط (اختیاری)

دعوتنامه (اختیاری)   در صورت وجود باید مدارک شخص دعوت کننده هم در مدارک لحاظ شود. 

ترجمه سند ازدواج  



مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله  (Supervisa):

ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما با توجه به اعتبار در نظر گرفته شده
برای پاسپورت های ایرانی ( 5 سال ) مدت زمان این ویزا نیز برای افراد
ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند
که فرزند یا نوه ی آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده (permanent Cart)
PR یا مقیم کانادا(citizen) ) باشد. دارنده ی این نوع ویزا در هر بار
ورود، اجازه ی اقامت تا سقف دو سال را دارا خواهد بود .معمولاً والدین
دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند
نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای
دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که:

- مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا 

- ارزشیابی مالی فرد مقیم در کانادا 

- T4

- گواهی حقوقی فرد مقیم در کانادا

- بیمه یک ساله برای متقاضی

- نتیجه آزمایشات پزشکی متقاضی ارائه شود.منبع:
وقت سفارت کانادا آنامهر پرواز


یکشنبه 15 اسفند 1395 - 10:32
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
تشکر شده: 4 کاربر از parmiz به خاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند: tinat & mismona & minomani & fdiba &
nikanmohajerat آفلاین




ارسال‌ها : 2
عضویت: 18 /5 /1397

پاسخ : 1 RE وقت سفارت کانادا
اگر شما علاقه منده به کار در کشور کانادا هستید و می خواهید مهاجرت به کانادا از طریق ویزای کاری انجام دهید بهترین کار این است، برای اطلاع از شغل های موجود و جزئیات آن با موسسه مهاجرتی نیکان تماس بگیرید.

امضای کاربر : مهاجرت به کانادا
دوشنبه 16 مهر 1397 - 11:52
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
giftak آفلاین




ارسال‌ها : 3
عضویت: 8 /10 /1397

پاسخ : 2 RE وقت سفارت کانادا



کالج خصوصی CDI  
(
CDI College)، در سال 1970 با عنوان مدرسه­ ی کسب و کار
تورنتو تاسیس شد. در سال 2002 این کالج نام
CDI 
را به
خود گرفت. در حال حاضر این کالج 26 پردیس دانشگاهی در 5 استان بریتیش کلمبیا،
آلبرتا، مانیتوبا، انتاریو و کبک کانادا دارد. پردیس­های استان آلبرتا در 2 شهر
ادمونتون و کالگری قرار دارد. شهر ادمونتون پایتخت استان آلبرتا و دومین شهر بزرگ
آن است. این کالج بیش از 5000 دانشجو، 350 اعضای هیات علمی و 150 کارمند دارد






اگر قصد ادامه تحصیل در کانادا را
دارید، فرم ارزیابی تحصیلی را تکمیل فرمائید. تحصیل در کالج های کانادا برای
متقاضیانی که قصد کارکردن و اخذ اقامت کانادا را دارند گزینه مناسبی خواهد بود.



رنکینگ کالج سی دی آی (ادمونتون)



رنکینگ 194 در کالج­های کانادا



رنکینگ 11236 در دانشگاه ها و کالج های
دنیا



دانشکده­ ها و دپارتمان­های کالج CDI (ادمونتون)



دانشکده هنر و طراحی



دانشکده کسب و کار



دانشکده دندانپزشکی



دانشکده آموزش خردسالان



دانشکده مراقبت های بهداشتی



دانشکده حقوق



دانشکده تکنولوژی



مدارک تحصیلی مورد نیاز برای اخذ پذیرش
از کالج
CDI (ادمونتون)



مدرک دیپلم دبیرستان



ریزنمرات دبیرستان



هر رشته مدارک مخصوص به خود را دارد به
عنوان مثال رشته­ ی پشتیبانی فنی کامپیوتر نیاز به مدرک مهارت کامپیوتری دارد.



رشته­ ی دندانپزشکی مصاحبه­ ی حضوری
دارد.



برای اطلاع از شرایط دقیق هر رشته با
مشاوران موسسه ویزاموندیال تماس بگیرید.









شرایط زبان انگلیسی مورد نیاز برای اخذ
پذیرش از کالج
CDI (ادمونتون)



آزمون تافل مبتنی بر کاغذ حداقل نمره
550



آزمون تافل مبتنی بر اینترنت حداقل
نمره 80 ، با حداقل نمره 20 در نوشتن، خواندن، گوش دادن و صحبت کردن.



آزمون IELTS 
حداقل 6.0، بدون داشتن نمره زیر 5 در هر بخش



آزمون CAEL حداقل نمره 60



ددلاین اپلای در کالج CDI (ادمونتون)



ددلاین اپلای برای تمامی رشته های این
کالج
June 15 است.



هزینه ها و شهریه ی دانشجویان بین
المللی کالج
CDI (ادمونتون)



شهریه ثبت نام در این کالج برای رشته­
های مختلف متفاوت است و بین2650 دلار تا 3200 دلار متغیر است.






*این کالج به دانشجویانی که امکان پرداخت
شهریه به صورت نقد و یکجا را دارند این امکان را میدهد که از چک استفاده کنند و یا
هزینه را قسط بندی میکند. با تماس با موسسه ویزاموندیال می توانید از جزئیات دقیق
شهریه های کالج
CDI مطلع شوید.



 



بورسیه ها و کمک هزینه های بین المللی
کالج
CDI (ادمونتون)



به دانشجویانی که از 28 ژانویه تا 28
فوریه 2017 در این کالج ثبت نام کنند به صورت خودکار 1000 دلار تخفیف در شهریه
داده میشود.



بورسیه دیگر این کالج این است که یک بن
تخفیف 25000 دلاری را بین دانشجویان قرعه کشی میکند.



وضعیت مسکن و خوابگاه های کالج CDI (ادمونتون)



این کالج 5 خوابگاه برای دانشجویان
دارد.



تمامی این خوابگاه ها امکانات تخت خواب
، میز، صندلی و آب و برق وگاز و اینترنت ، ماشین لباسشویی و غیره را دارند.



هزینه­ ی این خوابگاه ها به طور متوسط
برای اتاقهای تک نفره1195 دلار در ماه و برای اتاق­های دو نفره 723 دلار در ماه
است.



اگر قصد ادامه
تحصیل در کانادا را دارید،
فرم ارزیابی تحصیلی را تکمیل فرمائید. تا
مشاوران ما(
گروه موسسه بین المللی
رابین
)
با شما تماس بگیرند.






 


پنجشنبه 12 اردیبهشت 1398 - 16:16
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

http://upload.tehran98.com/img1/gkejvss8g0qgfoztv43.png


تماس با ما | وقت سفارت کانادا | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS